Ute kväll

HejHej sitter här med Caroline vi vaknade för en stund sedan hahaha klockan var tre när vi vaknade, ursch va nej.
MenMen när man har festat får man sova lite längre för att vila huvudet. Vi var på respekt igår, det var kul (Y) ganska trist när vi först kom dit men senare blev det jätte bra när vi hade ett eget dansgolv för oss själv och några killar som stog bredvid och ngr som satt och kollade. Han spelade jätte bra musik. Vi fick önska lite låtar då och då han hade typ alla man ville ha.
Senare kom linnea,thea och Ashna som vi dansade med lite.  Men jag och Caroline stog inte still en enda minut typ , dansgolvet var vårat. Kunde knappt springa till bussen senare. HAHA det kom några tjejer som typ ville utmana alla oss så vi typ whatver och fortsätta så typ märkte man verkligen att dom ville det. Så då sa linnea gå ner i spagath å visa va du går för. Ja typ Hell Yeah, så gick jag ner Jätte fort och började shake på huvudet dom bredvid gick. Såå aa det var ganska så roligt. MenMen Nu ska vi kolla lite på tv Ha en toppen Lördag allihopa.

Kiss And Hugs Minaa

Kommentarer
Postat av: Caaro

Mm vi var BÄST !! Dom andra kunde ju försöka dansa som vi men kolla hur bra det gick, hahaha slutade alltid med att om gick

2008-12-06 @ 16:11:35
Postat av: Minaa

Ofc =)

2008-12-06 @ 20:36:28
URL: http://clumpsyminaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

And You Are?
Save Me

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0